Na održanoj konferenciji za štampu predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, Dragan Sentić  osvrnuo se  na infrastrukturne radove koji su obeležili 2019. godinu, sa posebnim akcentom na izgradnju šetališta u Vranjskoj Banji.

 

– Naš mandat, između ostalog, ostaće upamćen po ovoj investiciji. Vranjska Banja se nikada brže nije razvijala nego sada. Veliku zahvalnost dugujemo državnom sekretaru Draganu Stevanoviću kada je u pitanju izgradnja šetališta. Vrednost radova je 56 miliona i  200 hiljada dinara, od čega je 50 procenata obezbedila Gradska opština, a 50 Ministarstvo privrede – rekao je Sentić.

 

Ove godine u infrastrukturu, po rečima Sentića,  uloženo je 400 miliona dinara i rešavana su goruća pitanja.

 

-Asfaltirali smo ulazne i izlazne saobraćajnice kao i deonicu za ulaz školskog autobusa u školsko dvorište, uređeni su nekategorisani putevi, rekonstruisane su vodovodne i kanalizacione mreže-ističe prvi čovek ove gradske opštine apostrofirajući  da svakog četvrtka organizuje prijem za građane sa kojima razgovra o problemima koje imaju.

 

Konferencija za štampu organizovana je u prostorijama Srpske napredne stranke u Vranjskoj Banji u prisustvu predstavnika lokalnih medija.