Страначки активизам базиран на одбрани измишљотина полуписменог назови новинара је оно што добијете површном анализом деловања ССП-а  у Врању. Разлог? Има их више, али је дефинитивно један од најупечатљивијих постојање странке искључиво на билборду који је некада доносио  незаконите приходе њеном оснивачу тајкуну Ђиласу, а данас служи само као подсетник на доба пљачке и оправдање учешћа у политичком животу, ако се уопште тако што може дефинисати као политички живот, поручују из Градског одбора Српске напредне странке у Врању и додају:

Није ово ни једини, а ни последњи пут да се се ССП бави подржавањем лажова. Спрега плаћеничког портала, њених фабрикатора афера и лажи и странке настале рекетирањем некадашњег ДС-а је осмишљена  у циљу бављења Српском напредном странком и њеним истакнутим члановима. Како се и не би бавили најјачом странком у региону, када немају сопствену?!

Видимо да се и у фудбал разумете, а мислили смо да само не знате да водите државу. Јасно је, смета вам све оно што је симбол отпора некадашњем маниру бивше власти која је плаћајући месечни рекет изговору за градски информативни портал, држала јавно мњење у магли необавештености и привидних успеха.

Да будемо искрени до краја, прија нам ваша критика и добро је да нас такви критикују. Таквим опхођењем према свему добром у овом граду, само потврђујете да данас постигнуто нисте умели ни да замислите, још мање остварите.

И немојте о истини, није ред да реметите традицију лажи на којој темељите сопствено постојање!

ГрО СНС Врање,

Савет за информисање