Поводом свакодневних лажи са портала Инфо-Врањске, ГрО СНС Врање, Месни одбор Врањска Бања 1 издаје следеће саопштење које вам преносимо у целости:

У историји бешчашћа заувек ће бити уписано име Славомира Костића, као бедника који је у сваком тренутку био спреман да ради против свог места и својих комшија.

Било је на овом свету свакаквог људског шута и олоша, али попут горе поменутог, није и тешко да ће бити.

Сада, када се Бања буди и поново рађа, као да се фекалија од човека уплашио за сопствени опстанак на чистом.

Јер, како другачије објаснити злонамерну критику сваког пројекта који се реализује у Врањској Бањи, а при том имати у виду деценије пропадања Врањске Бање, када је људски талог од новинара ћутао, док нико ништа није радио?

А примера је заиста пуно. И на његову несрећу биће их још више. Последњи је пројекат топлификације центра Врањске Бање. Држећи се принципа што горе за Бању и Бањчане, то боље за њега, он свакодневно обмањује јавност да од топлификације центра Бање неће бити ништа. Вероватно убеђен да ће онда њему бити топлије око џепа.

Али, ми из Српске напредне странке нећемо стати. Борићемо се још јаче за лепшу и чистију Врањску Бању.

И пошто га не интересује и не радује развој Бање, ипак му поручујемо да нећемо радити на топлификацији само центра, већ читаве Врањске Бање. Може да лаже и мрзи колико хоће, ми ћемо од Врањске Бање направити све оно што он неће.

Градски одбор СНС Врање

Месни одбор Врањска Бања 1