У редакцију нашег портала је стигло саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање које вам преносимо у целости:
Чувари Ђиласовог портала у зимском периоду
Правовремена и потпуно оправдана реакција осуде ГрО СНС Врање поводом медијског позива портала Инфо-Врањске на оружје, подигла је на ноге тужне остатке бившег режима који су истог тренутка кренули у одбрану насиља као средства комуникације. Самопрозвани припадници “Политичке елите” препознатљиви по предвођењу доскарашњих насилних протеста и покушају освајања Народне Скупштине каменицама у узастопним стампедним јуришима, нису губили времена да својим саопштењима заштите свог локалног јуришника нападајући све тековине актуелне власти што чине и телевизије нова.рс и Н1, у чију се медијску групацију сврставају, а за које је, подсећамо, “Олуја”, ослободилачка акција, а српски народ геноцидна страна злочина у Сребреници.
Господо, можда сте и подигли мало прашине звецкајући пиштољима по политичкој пустињи у каквој се одавно налазите, али је време да то исто наоружање којим би да владате Србијом, обесите о клин. Никога нисте и нећете уплашити троглавим кербером на капији плаћеничког портала.
Величајте оног ко би туђе синове да изводи на улице и њиховом крвљу прави црвени тепих до никад прежаљене власти, ми остајемо доследни очувању и изградњи безбедне будућности наше деце, стоји у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.