U okviru sportskih susreta koji će biti održani povodom obeležavanja Dana grada, gradski većnik Nenad Đorđević otvorio je turnir u malom fudbalu u Sportskoj hali u Vranju.
-Ove godine, zbog epidemiološke situacije broj ekipa za takmičenje u malom fudbalu je znatno smanjen. Na turniru učestvuju samo četiri ekipe: Grad Vranje, Vojska Srbije, Policijska uprava Vranje i Zdravstveni centar Vranje. Sve utakmice biće održane bez publike i uz poštovanje svih epidemioloških mera. U odnosu na prethodne godine, novina je da će ovog puta u okviru sportskih susreta za Dan grada, biti održan i turnir u rukometu. Cilj nam je da se tradicija održavanja sportskih susreta za Dan grada nastavi, pa se nadam da ćemo sledeće godine organizovati turnire sa publikom, rekao je Đorđević.
Današnje utakmice u malom fudbalu završene su rezultatom Zdravstveni centar – Grad Vranje 5:5, nakon penala 9:8, a utakmica Vojska Srbije – Policijska uprava Vranje rezultatom 4:1. Sutra, od 16.30 sati u Sportskoj hali Vranje, nastavljaju se takmičenja u malom fudbalu.